Firefox NEW Firefox 2.0 released - Download Now!

Thursday, September 30, 2004

Cari Duit

Hari ni aku nak cerita sikit program yang aku masuk ...samada yang guba duit atau pun yang free.

Yang pertama JANA INCOME. Aku pun tak tau macam mana aku boleh masuk program ni tapi bila aku pikir ...ala setakat RM 35 berapa la sangat ..cuba je ler... Lagipun bukannya cari downline secara offline tapi online jadi takde masalah just hantar email promote aku nyer website. Jadik kalau korang nak baca asal program ni korang boleh klik link bawah ni...... tiada paksaan......

JANA INCOME


Yang kedua nyer GOOGLE ADSENSE. Ni program adalah free dan korang kena letak iklan kat korang punyer blog atau website. Ganjaran bergantung pada user click. Ini pun aku dapat dari Junaidix. Saje jer sambil memblog sambil membuat duit...(walaupun lambat tapi tak kisah...)

ADSENSE

Yang ketiga nya program STUDIOTRAFFIC. Ini pun aku tak tau mana aku daat tetiba jer masuk dalam aku nyer email. Jadik aku try la.....Ianya bergantung berapa banyak website ko visit. Program ni automatic..... Korang klik surf4spot..lepas automatic dia akan surf sendiri tanpa perlu korang tengok......

STUDIOTRAFFIC


Aku buat artikel ni saje jer... kalau korang nak try ..dan ada kemusykilan boleh la tanya aku. Tapi aku pun bukan expert sangat. Anyway the choice is in ur hand.......




Posted by Zamri@ 9/30/2004 09:30:00 AM




Read or Post a Comment

Hi,
this post was interesting. Someone told me about autosurf click program blogs and I have been out there looking all nite. I'm glad I got the chance to check it out. I will be back. Well on with my autosurf click program search. Have a nice day :-)

Posted by Anonymous best autosurf @ Wednesday, November 09, 2005 #
 

Hey ZaM,
I've been out searching for autosurf click program blogs for hours and it was nice to have found yours. Just thought I would check out the post this post and come up with ideas for autosurf click program. Have a nice day :-)

Posted by Anonymous autosurf monitor @ Sunday, November 13, 2005 #
 
<< Home

Advertise Here

Buy to Let Mortgages

Adsense Traffic Secrets

Secrets how to bring more traffic to your adsense blog/web by Joel Comm

Minisitesecretsrevealed

Get your hands on Dan Kelly's "Mini-Site Secrets Revealed" absolutely free!!

Join SlashMySearch

Earn money when you search!

WordPageBuilder

Discover a simple step-by-step software tool changing the way site owners distribute content while converting old dusty eBooks and Special Reports into Money Magents...in just 6 simple steps!

MINISITE - D.I.Y

Make Your Own Mini Sites in Just 30 Minutes ~ Without Being a Web-Techie, Buying Expensive Software or Paying Huge Web Design Fees

Sponsors

Your Ad Here

Your Ad Here