Firefox NEW Firefox 2.0 released - Download Now!

Tuesday, July 20, 2004

Walimatul Urus - Irfan & Rabaiah

Assalamualaikum,

Diumumkan pada 22 dan 28 Ogos 2004 berlangsungnya perkahwinan diantara Ahmad Irfan (Ex-DDC) dan Rabaiah. Oleh itu, sesiapa yang mengenali samada si pengantin lelaki atau perempuan silalah hadir bagi memeriahkan lagi majlis perkahwinan kawan kita ini.






Kad Jemputan (pinjam Junaidix)

Sorang lagi kawan aku yang nak kahwin.. hai dah jodoh dia ... tak kemana.. pucuk dicita ..ulam mendatang... ha..mengarut laks. Anyway congrats sbb berjaya jugak ko tamatkan zaman bujang ko... sedang kan aku masih lg terkial-kial nak cari money... hehehehe...... Irfan ni member aku masa belajar Diploma dulu.. kira satu geng dengan Junaidix, Haiza dan ramai lagi la...... kitorang (geng umah Enggang) dulu malas sket .. nak2 buat program.... jadik pegi umah member kitorang kat jln semarak kitorang copy dan edit... hahahaha.. gilo punyer keje... tp sekurang2nyer kitorang paham gaks ape yg kitorang buat.. hehehe.. sbb lecturer aku cakap copy pun kira proses belajar gaks. Insyaallah ....aku cuba hadirkan diri ke majlis ko....... Mungkin kedua2 skali.... lagi satu irfan .. nanti aku belikan hadiah lain untuk ko.. sbb masa kat Bali aku tak sempat nak beli ape2... short of time.... Anyway
CONGRATS AND GOOD LUCK ... rite now u are in another zone... zone org dah kawin.....hehehehehehehehehehe .....aku zone bujang...hahahahaha




Posted by Zamri@ 7/20/2004 09:47:00 AM




Read or Post a Comment

betul tu.. aku gak yang masih tergolong dalam zon orang-orang bujang nih.. huhu.. rezeki memasing.. mane tau kot-kot tahun depan ke rezeki aku lak.. hehe.. boleh la aku melarikan diri dari zon orang-orang bujang tuh.. haha

Posted by Blogger JUNAIDIX @ Tuesday, July 20, 2004 #
 
<< Home

Advertise Here

Buy to Let Mortgages

Adsense Traffic Secrets

Secrets how to bring more traffic to your adsense blog/web by Joel Comm

Minisitesecretsrevealed

Get your hands on Dan Kelly's "Mini-Site Secrets Revealed" absolutely free!!

Join SlashMySearch

Earn money when you search!

WordPageBuilder

Discover a simple step-by-step software tool changing the way site owners distribute content while converting old dusty eBooks and Special Reports into Money Magents...in just 6 simple steps!

MINISITE - D.I.Y

Make Your Own Mini Sites in Just 30 Minutes ~ Without Being a Web-Techie, Buying Expensive Software or Paying Huge Web Design Fees

Sponsors

Your Ad Here

Your Ad Here