Firefox NEW Firefox 2.0 released - Download Now!

Wednesday, June 30, 2004

FUTSAL - Sukan bola dalam dewan berjaring

Wa.....malam tadi kau pergi main FUTSAL kat PJ (Futsal Sports Centre). Sepatutnyer mlm tadi ader dua game pukul 10 dan 12 mlm tapi pukul 10 cancel. Jadik main kul 12 jela....Pancit la jugak main mlm tadi.. apa tidaknyer sebulan aku cuti sebb demam Euro. Tapi boleh handle 3-4 biji score gak la.....hehehe :).....Sape2 yang nak main FUTSAL aku cadangkan tempat ni (Futsal Sports Centre, PJ), very nice facilities dengan rumputnyer ala2 betulnyer.....sejam takla mahal kalau dibandingkan dengan facilities nyer...RM120....boleh call kalau nak booking 03-79546760......(wa ni dah kira kena bayar ni sbb dah iklan kan ko nyer Futsal centre ni....hehehehe)


Posted by Zamri@ 6/30/2004 08:59:00 AM




Read or Post a Comment

This comment has been removed by a blog administrator.

Posted by Blogger ZaM @ Wednesday, June 30, 2004 #
 
<< Home

Advertise Here

Buy to Let Mortgages

Adsense Traffic Secrets

Secrets how to bring more traffic to your adsense blog/web by Joel Comm

Minisitesecretsrevealed

Get your hands on Dan Kelly's "Mini-Site Secrets Revealed" absolutely free!!

Join SlashMySearch

Earn money when you search!

WordPageBuilder

Discover a simple step-by-step software tool changing the way site owners distribute content while converting old dusty eBooks and Special Reports into Money Magents...in just 6 simple steps!

MINISITE - D.I.Y

Make Your Own Mini Sites in Just 30 Minutes ~ Without Being a Web-Techie, Buying Expensive Software or Paying Huge Web Design Fees

Sponsors

Your Ad Here

Your Ad Here